O meni

Dejan MaricPoštovanje, cijenjeni posjetitelju. Predpostavljam, sada si na mjestu na kome sam ja bio prije koju godinu, u početku svog internet marketing poslovanja. Nakon niza istraživanja koje poslove raditi susretao sam se sa raznim kompanijama i pustim obećanjima sponzora, da se lova zarađuje šakom i kapom a kada se uključiš u neke od programa ostaneš sam na milost i nemilost velikog polja koje zauzima internet. Kuda krenuti i kako početi u početku je bilo veliko pitanje. Nakon 5 godina provedenih u poslovima na internetu imao sam niz uspona i padova. Sada nakon izgrađenih nekoliko internet poslova, odlučio sam otvoriti ovaj blog i pomoći svim ljudima da zarade dodatne prihode na internetu. Bio novi u internet poslovima ili već vodiš neki posao, na mom blogu možeš vidjeti koje programe ja koristim i uspješno vadim novac iz njih. Ni jedan program koji ti predstavljam nijebez dokaza o isplati. Svaki program sam testirao i ulagao vlastiti novac kako bih se uvjerio da sustav zaista funkcionira, a sada s ponosom mogu predstaviti jednostavne poslove za svakoga na internetu. Nije bitno jesi li, mama, baka, umirovljenik ili zaposlen. Bitno je da si punoljetan i znaš micati mišem.

Nakon što sam pokazao zaradu nekim svojim prijateljima, odlučili su mi se priključiti i naučiti kako vrlo brzo i sigurno ostvariti prihode iz ovih kompanija. Želiš li uspješno voditi internet marketing posao, onda je ovaj moj blog mjesto za tebe. Ako si osoba koja brzo odustaje onda bolje nemoj ni pokušavati ništa i nastavi dalje raditi i kukati kao 98% ljudi.

Dakle ako si odlučan, hrabar i željan uspjeha onda si moj partner.

Poslove koje nudim besplatni su za registraciju i može se besplatno zaraditi ali potrebno je odvojiti jako jako puno vremena te zato predlažem povremeno ulaganje kako bi se dostigli dobri rezultati što brže. Ovdje ne tražim nikakvu uplatu meni niti želim ikoga prevariti to pogotovo nikako, nego želim ukazati na to kako je kao i u svaki biznis potrebno ulaganje.

Želiš li plaćati račune od ovih poslova, priuštiti si dobar godišnji odmor, kupiti klincu knjige, i td. tada je vrijeme za početi razmišljati odraslo i poduzetnički. Možda se susjed začudi, od kud ti nešto ako zna da ne radite nigdje. Šalu na stranu i započni svoj internet posao samnom još danas. Neka se naša poslovna suradnja temelji na povjerenju i uspjehu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s