Paid to click

Zaradi preko 250€ svaki mjesec na svakom od ovih jednostavnih programa.

Da bi zaradili na nekima od ovih programa potrebno se besplatno registrirati na njih, ovi programi su pouzdani za raditi u njima. Neki od njih broje desetine milijuna aktivnih korisnika dnevno i uspješno rade već nekoliko godina pa krenimo redom.

Probux

Neobux

Ojooo

Preporučujem prvo registraciju kako bi pogledao sistem iznutra i tako znao o čemu se zapravo radi.

Kako funkcionira zarada?
Besplatno se registriraj na neki od ovih programa i gledaj reklame svakodnevno. Reklame koje pogledaš donose ti zaradu u rasponu od $0.001 – $0.01. Malo djeluje smješno ali za početak to je sasvim dovoljno i tu cijela priča počinje.  Najbitniju zaradu ovdje donose članovi koji gledanjem svojih reklama ostvaruju zaradu tebi. Reklame koje su tebi ponuđene svakodnevno moraš pogledat kako bi se dnevna provizija ostvarila.

Nije potrebno dovođenje novih članova kako bi gradili posao, dakle nema dosađivanja prijateljima, rodbini i članovima obitelji. Zašto? Zato jer svaka od ovih kompanija nude najam aktivnih članova koji će vam donositi svakodnevnu zaradu.Najam jednog člana košta $0.20 i traje kroz vremenski period od 30 dana, nakon 30 dana ga ponovno produžiš i opet donosi zaradu. Oni članovi koji ne klikaju redovito mjenjate za novoga tzv recycle.

Recept za besplatnu zaradu.
Nakon besplatne registracije gledaj svakodnevno reklame i kada zaradiš prvih $0.60 klikni na rent refferals kako bi mogao unajmiti tri refferala. Refferali ti donose svakodnevnu zaradu gledanjem vlastitih reklama. Ponavljam oni koji nisu kliknuli 5 do 10 dana na reklame kliknite na recycle i zamjenite ih sa svježijim. Kao besplatan član maksimalno je moguće posjedovati 200 refferala.Kada se dođe do te granice potrebno je održavati refferale što znači mjenjati neaktivne članove sa novima. Sada je potrebno skupiti $80 za plaćeno godišnje članstvo koje vam daje veći limit iznajmljenih refferala i veću cijenu njihovih klikova. Maksimalan broj unajmljenih članova kao plaćeni član je, golden članstvo do 2000 i ultimate do 4000. Kada se dosegne maksimalan broj u nekom od plaćenog članstva tu počinje ozbiljna zarada i onda ste bez brige.

Recept za investitore.
Želiš li startat kao pravi profesionalac u neke programe potrebno ti je $140 investicije i za mjesec dana imaš prvu isplatu direktno na paypal račun.
Potrebno je besplatno se registrirati, kupiti golden članstvo koje košta $80 i unajmiti 100 refferala što košta $20. Na kraju ostaje ti $40 s kojima ćeš svakih 7 dana kupiti novih 100 refferala. Nakon zadnjih potrošenih $20 i mjesec dana poslje, neće biti potrebno dalje investirati jer će program sada biti u uzlaznoj putanji i sada postavlja pitanje da li ćeš izvlačiti novac ili reinvestirati i povećavati dnevnu a tako i mjesčnu zaradu.

Isplati li se ulagati u ove programe?
Moje dosadašnje iskustvo može reći jedno veliko DA jer samo nakon mjesec dana imam već prve isplate. One su male jer uložen novac reinvestiram zbog povećanja prihoda novca. Uloženih $140 sada obrćem i uvećavam a neke isplate sam napravio čisto kako bih se uvjerio da ovo sve funkcionira. Na kraju mogu reći da sam zadovoljan i želim preporučiti svima.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s